Obavijest o obradi osobnih podataka

Voditelj obrade osobnih podataka:
Ostendo Consulting d.o.o.
Lanište 5e, 10020 Zagreb
OIB: 86090645922

 

Voditelj obrade osobnih podataka organizator je Kongresa stručnjaka za zaštitu osobnih podataka i popratnih događaja. Obrađujemo samo osobne podatke koji su nužni, i to za: (i) prijavu za sudjelovanje na Kongresu i popratnim događajima, (ii) uplatu kotizacije za Kongres i popratne događaje, (iii) pružanje servisnih informacija koje se odnose na organizaciju Kongresa i popratnih događaja, (iv) provedbu Izbora za najboljeg službenika za zaštitu podataka 2019. godine.

 

Pravna osnova za obradu ovih osobnih podataka je izvršavanje ugovora u kojem je ispitanik stranka (uplata kotizacije, sudjelovanje na Kongresu), odnosno poduzimanje predugovornih radnji na zahtjev ispitanika (prijava za sudjelovanje i komunikacija vezana za organizaciju i sl.).

 

Podatke koje smo prikupili u svrhu organizacije Kongresa koristit ćemo i za slanje poruka koje se odnose na najavu ili organizaciju sličnih događaja na temu informacijske sigurnosti i zaštite podataka i privatnosti. Slanje ovakvih poruka naš je legitimni interes. Svaka informativna poruka poslana temeljem opisanog legitimnog interesa omogućuje jednostavno ulaganje prigovora na slanje ovakvih poruka, te ćemo u slučaju uloženog prigovora isti bezuvjetno prihvatiti i po njemu postupiti. Podaci koji se obrađuju za ove svrhe čuvat će se do trenutka odjave, a najduže dvije godine od prikupljanja.

 

Osobne podatke sudionika Kongresa prosljeđujemo primatelju – društvu Lexpera d.o.o., Tuškanova 37, 10000 Zagreb, koje nam pruža ugovornu uslugu obrade financijske transakcije (uplata kotizacije).

 

KOLAČIĆI (eng. cookies)
Internetska stranica zop2019.eu koristi samo nužne kolačiće koji su potrebni za nesmetano funkcioniranje stranice. Ne koriste se analitički ni marketinški kolačići, te se ni na koji način koristeći kolačiće niti sličnu tehnologiju ne može utvrditi identitet posjetitelja stranice.

 

Na internetskoj stranici zop2019.eu dostupne su poveznice na druge stranice za koje nismo odgovorni te Vas upućujemo da se upoznate s informacijama o obradi osobnih podataka na tim stranicama.

 

Ovisno o svrsi i pravnoj osnovi obrade, možete zatražiti (i) informacije o obradi osobnih podataka i kopiju podataka, (ii) ispravak netočnih osobnih podataka, (iii) brisanje osobnih podataka, (iv) ograničenje obrade osobnih podataka.

 

Zahtjeve, pritužbe ili upite koji se odnose na obradu i zaštitu Vaših osobnih podataka možete uputiti na adresu: info@ostendogroup.com. Prilikom kontakta i postavljanja navedenih zahtjeva uložit ćemo razumne napore da utvrdimo Vaš identitet i spriječimo neautoriziranu obradu osobnih podataka. Ako smatrate da su Vaša prava povrijeđena ili su podaci na bilo koji način nezakonito obrađeni, možete se obratiti nadzornom tijelu – Agenciji za zaštitu osobnih podataka: AZOP, Martićeva 14, 10000 Zagreb, azop@azop.hr.

 

NAPOMENA
Kongres stručnjaka za zaštitu osobnih podataka je javni događaj koji će biti popraćen od strane prisutnih predstavnika medija. S ciljem promocije samog događaja organizator će snimati program i fotografirati predavače i sudionike. Molimo da se obratite našem osoblju ukoliko imate posebne zahtjeve po ovom pitanju.