OBAVIJEST O OBRADI OSOBNIH PODATAKA

Informacije o voditelju obrade osobnih podataka:

Ostendo Consulting d.o.o.

OIB:   86090645922

Lanište 5e, 10 000 Zagreb

Voditelj obrade osobnih podataka organizator je Kongresa ZOP2019.

Obrađujemo osobne podatke koji su potrebni za prijavu za sudjelovanje na Kongresu, uplatu kotizacije i pružanje svih informacija koje se odnose na organizaciju Kongresa.

Pravna osnova obrade podataka je izvršenje ugovora (uplata kotizacije, sudjelovanje na Kongresu), odnosno poduzimanje predugovornih radnji na zahtjev ispitanika (prijava, komunikacija vezana za organizaciju i sl.).

Podatke koje smo prikupili u svrhu organizacije Kongresa koristit ćemo i za slanje poruka koje se odnose na najavu ili organizaciju sličnih događaja na temu informacijske sigurnosti i zaštite podataka i privatnosti. Slanje ovakvih poruka naš legitimni interes.

Svaka informativna poruka poslana temeljem opisanog legitimnog interesa omogućava jednostavno ulaganje prigovora na slanje ovakvih poruka, te ćemo u slučaju uloženog prigovora isti bezuvjetno prihvatiti i po njemu postupiti.

Podaci koji se obrađuju za ove svrhe čuvat će se do trenutka odjave, a najduže dvije godine.

Osobne podatke sudionika Kongresa prosljeđujemo primatelju – društvu Lexpera d.o.o., Tuškanova 37, 10000 Zagreb, koje nam pruža ugovornu uslugu obrade financijske transakcije   (uplata kotizacije).

Internetska stranica www.zop2019.eu   može koristiti samo nužne kolačiće koju su potrebni za nesmetano funkcioniranje stranice. Ne koriste se analitički i marketinški kolačići te se ni na koji način ne može utvrditi identitet posjetitelja stranice.

Na internetskoj stranici www.zop2019.eudostupne su poveznice na druge stranice za koje nismo odgovorni te Vas upućujemo da se upoznate  s  informacijama o obradi osobnih podataka na tim stranicama.

Ovisno o svrsi i pravnoj osnovi obrade podataka, možete zatražiti:

·     informacije o obradi osobnih podataka i kopiju podataka

·     ispravak netočnih osobnih podataka

·     brisanje osobnih podataka

·     ograničenje obrade osobnih podataka.

Zahtjeve, pritužbe ili upite koji se odnose na obradu i zaštitu Vaših osobnih podatka  možete uputiti na adresu: info@ostendogroup.com

Prilikom kontakta i postavljanja navedenih zahtjeva uložit ćemo razumne napore da utvrdimo Vaš identitet i spriječimo neautoriziranu obradu osobnih podataka.

Ako smatrate da su Vaša prava povrijeđena ili su podaci na bilo koji način nezakonito obrađeni, možete se obratiti nadzornom tijelu – Agenciji za zaštiti osobnih podataka:

AZOP, Martićeva 14, 10 000 Zagreb, azop@azop.hr

Napomena: Kongres  ZOP 2019 je javni događaj koji će biti popraćen od strane prisutnih predstavnika medija.

S ciljem promocije samog događaja organizator će snimati program i fotografirati predavače i sudionike. Molimo da se obratite našem osoblju ukoliko imate posebne zahtjeve po ovom pitanju.